BSO Tilburg

8 bso's met verschillende thema's

BSO Tilburg | Sterre Kinderopvang

Gaat je kind naar de basisschool en ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang? Sterre Kinderopvang heeft maar liefst 8 bso's verspreid over Tilburg waar je kind na school terechtkan. Op een bso kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar voor en na schooltijd samen spelen. Er is een actief en gevarieerd programma, passend bij de leeftijd, ontwikkelingen en belevingswereld van de kinderen. De nadruk ligt wel op ontspannen, ontdekken en leren op een speelse manier. Het is tenslotte de vrije tijd van je kind!

De bso's hebben verschillende thema's, zo is er voor ieder wat wils. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten buitenschoolse opvang die we bieden in Tilburg. Klik op de locatienaam om meer te lezen over deze plek.

Spelen met water en zand aan de Piushaven

Woon je in de buurt van de Piushaven en is je kind dol op water en zand? Dan is Aan de Waterkant het helemaal!

Boerderij en Natuur BSO

Gek op dieren en de natuur? Dan zit je kind helemaal op zijn of haar plek bij Boerderij BSO Kievit of Boerderij BSO Reeshoeve in de Reeshof. In Tilburg West vind je Natuur BSO Wandelbos, die ook een eigen boerderij heeft!

Montessori BSO

Zit je kind op een Montessorischool en zoek je ook Montessori kinderopvang? Kijk dan eens bij BSO Elzen in de Bomenbuurt in Tilburg Centrum of bij BSO Petteflet in de Reeshof.

Antroposofische BSO

Tiliander is onze antroposofische bso en vangt kinderen op van de gelijknamige basisschool.

BSO op kindercampus Loven-Besterd

In de wijk Loven-Besterd vind je Buitenschoolse opvang Oculus, als onderdeel van kindercampus Oculus.