Kinderopvang app

Opvangdagen meebeleven met je kind

Kinderopvang app

De Kinderopvangapp wordt door alle locaties gebruikt. Met deze app kun je als ouder(s) volgen hoe jouw kind de dag beleeft op de opvang.

Via de Kinderopvangapp krijg je foto's en berichtjes over je kind. Gebruik de app ook om bijvoorbeeld je kind ziek te melden, een aanvraag te doen voor het ruilen van een opvangdag en/of andere praktische zaken te regelen. Handig!

Meebeleven van de dag

Terwijl jij aan het werken of studeren bent, kun je in de Kinderopvangapp bijhouden wat je kind meemaakt. Ping! Daar is een pushbericht. Er staat een nieuwe foto van je kind in de app. Leuk! En eind van de dag kun je precies lezen hoe lang je baby heeft geslapen en hoeveel melk er is gedronken. Zo kun je de opvang van je kind toch nog een beetje meebeleven. Want we begrijpen best dat het een beetje spannend is om je kostbaarste bezit uit handen te geven. Hoe fijn is het dan als je gedurende de dag toch een beetje op de hoogte wordt gehouden?!

Functies in de Kinderopvang app

  • Een dag-/fotoboek om zo de dag mee te beleven met je kind(eren).
  • Op een snelle en eenvoudige manier een extra opvang dag aanvragen.
  • Je kind ziekmelden met één druk op de knop.
  • Snel berichten delen met de groep van je kind(eren).
  • Informatiepagina’s inzien.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven ontvangen.
  • Inzien en uploaden van facturen en jaaropgaven.

Inloggen

Vlak voordat je kind start op één van onze kinderopvanglocaties, ontvang je van ons informatie over het downloaden van de app en krijg je ook inloggegevens. Zo heb je voldoende tijd om alles te installeren en kun je vanaf dag één de berichten binnenkrijgen op je telefoon.

Ook via desktop

De Kinderopvang app is ook via je desktop/vaste computer te bereiken. Klik op onderstaande button om naar het ouderportaal te gaan:

Naar het ouderportaal