Vacature pedagogisch professional - kinderdagverblijf Vrijmoet

Werken bij Sterre Kinderopvang

Deze vacature is inmiddels ingevuld

 

Kinderdagverblijf Vrijmoet is per 1 oktober op zoek naar een creatief pedagogisch professional

          uren bespreekbaar tussen 16 en 24 uur per week

Bij kinderopvang Vrijmoet, mag elk kind zichtzelf zijn en zijn unieke talenten ontdekken. Wij gaan uit van de eigen fantasie en beleving van het kind. Je vindt ons in de Breskensstraat (Reeshof). We laten ons inspireren door creativiteit en natuur en we werken met de VVE methode Startblokken. We gaan daarbij uit van de rijke mogelijkheden van elk kind en bieden ze daarvoor de ruimte. Letterlijk, want de indeling van de ruimtes nodigt de kinderen uit tot ontdekken, spelen, ontwikkelen en het stimuleert het maken van eigen keuzes. Pedagogisch professionals sturen niet in dit proces, maar zorgen voor een uitdagende, stimulerende omgeving. Ze sluiten aan op de belevingswereld van het kind.

In de werkwijze van ons pedagogisch handelen staat creativiteit centraal.

We bieden activiteiten aan die op de natuur gericht zijn, zoals spelen met natuurlijke materialen, lezen en zingen over de natuur. En natuurlijk spelen we veel buiten in onze grote tuin, het gehele jaar door.

We zoeken pedagogische kanjers die vanuit hun eigen creatieve manier van denken en handelen, kinderen kunnen begeleiden op hun pad. En ze daarbij helpen bij het ontdekken van hun talenten.

Ben jij deze creatieve duizendpoot en heb je minimaal een afgeronde, relevante Mbo-opleiding niveau 3 of 4? Ben je enthousiast en initiatiefrijk, kun je zelfstandig, maar ook in een groep je weg vinden en ben je flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken

  • Je biedt kinderen een veilige en uitdagende omgeving
  • Je bent creatief in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.
  • Je onderhoudt goed contact met ouders, je vertelt ze graag wat de kinderen hebben beleefd. Je gaat een goed gesprek met een ouder niet uit de weg.
  • Je kunt goed samenwerken in een team, overlegt en stelt je positief op bij het verdelen van taken.
  • Je bent flexibel inzetbaar

Profiel

  • Minimaal een MBO-diploma (niveau 3) voor het werken in de kinderopvang (Kijk voor kwalificatie-eisen op www.fcb.nl/kwalificatie-eis-voor-pedagogisch-medewerkers).
  • Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een sollicitant welke beschikt over een VVE diploma. 
  • Enthousiast, sociaal vaardig en empathisch vermogen.
  • Werken volgens het pedagogisch werkplan.
  • Meedenken in de ontwikkeling van kinderdagverblijf Vrijmoet

 Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, gebaseerd op relevante werkervaring. In eerste instantie betreft het een contract voor bepaalde tijd.

Ja ik heb interesse en laat graag mijn gegevens achter!