Vacature Pedagogisch Medewerker Floortje Nachtegaal

in bezit van certificaat VVE - 24/32 uur per week

Floortje Nachtegaal

Dat je graag met kinderen werkt en een relevant diploma hebt voor het werken in de kinderopvang, vinden we logisch. Maar wat breng je voor extra's mee? Hoe maak jij het verschil tussen een leuke of een geweldige dag? Tussen een uitgerust gezicht of een stralende glimlach?

Kom vertellen wat jij wilt toevoegen aan ons team van pedagogisch professionals. Dan vertellen wij wat je van ons mag verwachten.

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

 

Wie zijn wij?

Bij Floortje Nachtegaal mag een kind leren door te doen in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Op professionele wijze stimuleren wij individuele ontwikkeling. Dat doen we bijvoorbeeld met ons aanbod Pikler speelmaterialen. De kinderen spelen dagelijks buiten in onze ontdektuin.

Sterre Kinderopvang locaties zijn niet in een hokje te plaatsen, laten elk een heel eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. We zijn ervan overtuigd dat je een kind kind moet laten zijn, ze zelf de wereld moet laten ontdekken zonder al te veel sturing. Wél met de juiste begeleiding van volwassenen die zorgen voor een omgeving die ze uitdaagt en waarin ze zich veilig en geborgen voelen.

Pedagogisch medewerkers van Sterre Kinderopvang leren elke dag door het kijken naar kinderen. Ze gaan uit van de mogelijkheden van elk kind en passen zich aan hun tempo aan.

Wie zoeken wij?

Voor ons team zoeken wij een collega die in het bezit is van een certificaat VVE. Je moet de gehele scholing hebben gevolgd, alleen één dagdeel is niet voldoende!

Je bent bij voorkeur tevens in het bezit van een 3F taalcertificaat en het certificaat KIJK.

Wat bieden wij?

  • Salariëring conform CAO Kinderopvang, gebaseerd op relevante ervaring en opleidingsniveau
  • 24 tot 32 uur per week

Genoeg over ons, wie ben jij? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Dit ben ik!