Vacature Pedagogisch Medewerker Leijpark

16/24 uur per week

Leijpark

Misschien ben je wel net afgestudeerd en wil je graag werken in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Niet alleen de ontwikkeling van het jonge kind, maar ook van de pedagogisch professionals. Of heb je jarenlange ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging.

Dat je graag met kinderen werkt en een relevant diploma hebt voor het werken in de kinderopvang, vinden we logisch. Maar wat breng je voor extra's mee? Hoe maak jij het verschil tussen een leuke of een geweldige dag?
Tussen een uitgerust gezicht of een stralende glimlach?

Kom vertellen wat jij wilt toevoegen aan ons team van pedagogisch professionals. Dan vertellen wij wat je van ons mag verwachten.

Wie zijn wij?

Bij Leijpark mag een kind echt kind zij. Leren door zelf te onderzoeken en te ontdekken. Op professionele wijze stimuleren wij individuele ontwikkeling. Kinderen kunnen op onderzoek in onze ontdektuin of helpen in onze grote gezamenlijke keuken.

Sterre Kinderopvang locaties zijn niet in een hokje te plaatsen, laten elk een heel eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. We zijn ervan overtuigd dat je een kind kind moet laten zijn, ze zelf de wereld moet laten ontdekken zonder al te veel sturing. Wél met de juiste begeleiding van volwassenen die zorgen voor een omgeving die ze uitdaagt en waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Pedagogisch medewerkers van Sterre Kinderopvang leren elke dag door het kijken naar kinderen. Ze gaan uit van de mogelijkheden van elk kind en passen zich aan hun tempo aan.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een relevante opleiding
  • Je bent in het bezit van 3F (taaltoets) of bereid deze te behalen
  • Je bent in het bezit van (of bereid te behalen) het VVE certificaat (bij voorkeur Startblokken)
  • Je bent flexibel
  • Je bent creatief en houdt van de natuur
  • Je bent in staat de ontwikkeling van kinderen te observeren en daar je handelen op aan te passen
  • Organisatorisch en communicatief ben je sterk

Wat bieden wij?

  • Salariëring conform CAO Kinderopvang, gebaseerd op relevante ervaring en opleidingsniveau
  • Een contract voor 16 tot 24 uur per week 

Interesse?

Dan mag je je motivatiebrief en CV sturen naar Selina Meeng (directeur): s.meeng@sterrekinderopvang.nl.