Vacature Pedagogisch medewerker - locatie Krisj Krasj Kresj

16-24 uur per week

Krisj Krasj Kresj Sproeier

Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj  is op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker

          uren bespreekbaar tussen 16 en 24 uur per week

Wij zijn Sterre kinderopvang, waar het kind, kind mag zijn en wij uit gaan van de eigen fantasie en beleving van het kind. Je vindt ons aan het Smidspad in Tilburg oud Noord. We laten ons inspireren door de natuur en werken met de VVE methode Startblokken. We gaan daarbij uit van de rijke mogelijkheden van elk kind en bieden ze daarvoor de ruimte. Letterlijk, want de indeling van de ruimtes nodigt de kinderen uit tot ontdekken, spelen, ontwikkelen en het stimuleert het maken van eigen keuzes. Pedagogisch medewerkers sturen niet in dit proces, maar zorgen voor een uitdagende, stimulerende omgeving. Ze sluiten aan op de belevingswereld van het kind.

In de werkwijze van ons pedagogisch handelen staat de natuur centraal   als groene draad.

We bieden activiteiten aan die op de natuur gericht zijn, zoals spelen met natuurlijke materialen, lezen en zingen over de natuur. En natuurlijk spelen we veel buiten in onze grote tuin, het gehele jaar door.

Onze missie is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen tot mondige, zelfstandige en onafhankelijke mensen met een eigen persoonlijkheid. 

Herken jij je werkwijze hierin en heb je minimaal een afgeronde, relevante Mbo-opleiding niveau 3 of 4 , ben je enthousiast en initiatiefrijk, kun je zelfstandig, maar ook in een groep je weg vinden en ben je flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken

  • Je biedt kinderen een veilige en uitdagende omgeving
  • Je bent creatief in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.
  • Je onderhoudt goed contact met ouders, je vertelt ze graag wat de kinderen hebben beleefd. Je gaat een goed gesprek met een ouder niet uit de weg.
  • Je kunt goed samenwerken in een team, overlegt en stelt je positief op bij het verdelen van taken.
  • Je bent flexibel inzetbaar

Profiel

  • Minimaal een MBO-diploma (niveau 3) voor het werken in de kinderopvang (Kijk voor kwalificatie-eisen op www.fcb.nl/kwalificatie-eis-voor-pedagogisch-medewerkers).
  • Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een sollicitant welke beschikt over een VVE diploma. 
  • Enthousiast, sociaal vaardig en empathisch vermogen.
  • Werken volgens het pedagogisch werkplan.
  • Meedenken in de ontwikkeling van het kindercentrum en samenwerking met school.

 Arbeidsvoorwaarden

Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, gebaseerd op relevante werkervaring. In eerste instantie betreft het een contract voor bepaalde tijd.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie over deze functie kun je contact opnemen met de directeur van de locatie. 

Ben jij de groene persoon die we zoeken?

Je kunt op deze vacature solliciteren door het formulier in te vullen. Waar wacht je nog op? Druk op onderstaande knop en laat je gegevens achter!

Solliciteer direct