Vacature Pedagogisch Professional BSO Elzen (9-15 uur)

locatie Elzen

BSO Elzen

Vacature pedagogisch professional buitenschoolse opvang Tiliander  BSO Elzen

9-15 uur per week

Werken in het centrum van Tilburg, op een bijzondere locatie met een prachtige kloostertuin? Montessori BSO in de Elzenstraat zoekt nieuwe collega’s!

De functie

Als pedagogisch professional werk je in een team van 8 collega’s met kinderen van 4 tot 13 jaar. Naast knutselen, bakken, gezelschapsspelletjes, spelen in de bouwhoek of poppenhoek gaan we ook iedere dag met kinderen naar buiten en gaan de kinderen op ontdekking uit! We genieten elke dag van onze prachtige kloostertuin, een eeuwenoud stukje natuur in hartje centrum. Ook hebben we beschikking over de aangrenzende gymzaal. Meer weten over deze BSO? Bso Elzen Bomenbuurt Tilburg | Sterre Kinderopvang

Wie zijn wij?

Sterre Kinderopvang locaties, waar Montessori Tilburg onderdeel van uit maakt, zijn niet in een hokje te plaatsen. Deze locaties laten elk een heel eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. Ze zijn ervan overtuigd dat je een kind, kind moet laten zijn. Ze zelf de wereld moet laten ontdekken zonder al teveel sturing. Wél met de juiste begeleiding van volwassenen die zorgen voor een omgeving die ze uitdaagt en waarin ze zich veilig en geborgen voelen.
 

Bijzondere kind visie

Montessori Tilburg bestaat uit twee bijzondere locaties, BSO Elzen en BSO Petteflet. Op dit moment staan we aan het begin van de ontwikkeling van onze Montessori visie. Samen met de basisscholen vormen we MKC Tilburg (Montessori Kindcentrum Tilburg).

Onze medewerkers hebben passie voor hun vak: zij begeleiden kinderen vanuit hoofd, hart en handen, en zijn zich bewust van de talenten van kinderen. Zij geven de kinderen ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die zij zijn. In een locatie die gekenmerkt wordt door een huiselijke, warme en persoonlijke sfeer waarbij het welbevinden van het kind centraal staat.

Wie zoeken wij?

Jij staat helemaal achter de Montessori visie en wilt je er graag verder in verdiepen. Heb je daarnaast minimaal een afgeronde, relevante mbo-opleiding (bijvoorbeeld Kinderopvang, onderwijsassistent of, Sport en Bewegen), ben je enthousiast, sprankelend en initiatiefrijk? Kun je zelfstandig, maar ook in een groep je weg vinden en ben je minimaal drie middagen inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je groene vingers en/of hou je van knutselen dan is dat helemaal mooi! Op onze locatie is volop ruimte voor vernieuwingen, cursussen en ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Een contract voor 9-15 uur op contract in overleg. Natuurlijk ontvang je een passend salaris conform CAO Kinderopvang gebaseerd op je relevante ervaring, aangevuld met een reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Daarnaast bieden we tal van trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Om het beste uit jezelf te kunnen halen krijg je coaching van een pedagogisch coach. We stimuleren een gezonde leefstijl, daarom bieden we je fiscaal voordeel wanneer je een fiets aanschaft.

En daarnaast natuurlijk gezellige, betrokken en gepassioneerde collega’s, mooi ingerichte groep en een fijne werksfeer!

Solliciteren?

Je kunt op deze vacature solliciteren via onderstaande button.
Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert!

Solliciteer direct