Vacature pedagogisch professional bso Tiliander

of combinatie bso Tiliander en kdv Willemijntje

Bellen blazen BSO

 

Vacature pedagogisch professional buitenschoolse opvang Tiliander 
12 uur per week           

of

combinatie buitenschoolse opvang Tiliander/ kinderdagverblijf Willemijntje 
24 uur per week  

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch professional voor bso Tiliander. Beschik je over het juiste diploma dan is een uitbreiding van uren ook mogelijk bij het kinderdagverblijf.
 

De functie
Als pedagogisch professional werk je in een team van 4 collega’s met kinderen van 4 tot 13 jaar. Naast knutselen, bakken, gezelschapsspelletjes, spelen in de bouwhoek of poppenhoek gaan we ook iedere dag met kinderen naar buiten. Wanneer het weer het toelaat en we het kunnen organiseren, gaan we naar de moestuin van de bso. Meer weten over deze bso? Ga dan naar www.sterrekinderopvang.nl/tiliander

Wij zoeken jou
Heb je minimaal een afgeronde, relevante mbo-opleiding, ben je enthousiast, sprankelend en initiatiefrijk, kun je zelfstandig, maar ook in een groep je weg vinden en ben je drie middagen inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je groene vingers en/of hou je van knutselen dan is dat helemaal mooi!

Sterre kinderopvang
Sterre Kinderopvang locaties zijn niet in een hokje te plaatsen, laten elk een heel eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. Sterre kinderopvang is ervan overtuigd dat je een kind, kind moet laten zijn en ze zelf de wereld ontdekken zonder al teveel sturing. Wel met de juiste begeleiding van volwassenen die zorgen voor een omgeving die hen uitdaagt en waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Pedagogisch medewerkers van Sterre Kinderopvang leren elke dag door het kijken naar kinderen. Ze gaan uit van de mogelijkheden van elk kind en passen zich aan hun tempo aan. De natuur en het buiten zijn, vinden we belangrijk. 

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een salaris conform de CAO Kinderopvang, gebaseerd op relevante werkervaring.

Solliciteren 
Je kunt op deze vacature solliciteren via onderstaande button.
Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert.

Solliciteer direct