Vacature pedagogisch professional - Burgemeester

24 uur per week - minder of meer uren ook mogelijk!

Kinderen eten fruit

Deze vacature is gesloten

Misschien ben je wel net afgestudeerd en wil je graag werken in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Niet alleen de ontwikkeling van het jonge kind, maar ook van de pedagogisch professionals. Of heb je jarenlange werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar flexibiliteit gevraagd wordt.

Dat je graag met kinderen werkt en een relevant diploma hebt voor het werken in de kinderopvang vinden we logisch. Maar wat breng jij voor extra’s mee? Hoe maak jij het verschil tussen een leuke of een geweldige dag? Tussen een uitgerust gezicht of een stralende glimlach?

Kom vertellen wat jij wilt toevoegen aan onze professionele teams van pedagogisch professionals. Dan vertellen wij wat je van ons mag verwachten.

Wie zijn wij?

Een aantal zeer ervaren en unieke kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Tilburg en Rijen vormen samen Sterre Kinderopvang. Sterre Kinderopvang locaties zijn niet in een hokje te plaatsen, laten elk een heel eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. Ze zijn ervan overtuigd dat je een kind, kind moet laten zijn. Ze zelf de wereld ontdekken zonder al teveel sturing. Wél met de juiste begeleiding van volwassenen die zorgen voor een omgeving die ze uitdaagt en waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een pedagogisch professionals voor de locatie Burgemeester, een nieuw verbouwde locatie met talloze mogelijkheden om samen met de kinderen op ontdekking te gaan in de ontdektuin, de dieren te verzorgen en van alles te bakken-koken in onze nieuwe, ruime en gezellige keuken!

Pedagogisch professionals van Sterre Kinderopvang Burgemeester leren elke dag door het kijken naar kinderen. Ze gaan uit van de mogelijkheden van elk kind en passen zich aan hun tempo aan. Plastic speelgoed en kleurplaten zul je niet tegenkomen. Wel kinderen die in de ontdekkingstuin op onderzoek uitgaan, ook als het regent. De natuur en het buiten zijn, vinden we namelijk heel belangrijk.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een relevante opleiding (voorkeur HBO)
  • Je bent in het bezit van 3F (taaltoets, of bereid deze te behalen)
  • Je bent in het bezit van (of bereid te behalen) VVE certificaat (voorkeur Startblokken)
  • Je bent flexibel, liefst 5 dagen per week beschikbaar en bij voorkeur op woensdag en vrijdag.
  • Je bent creatief en houdt van de natuur
  • Je bent in staat de ontwikkeling van kinderen te observeren en daar je handelen op aan te passen
  • Organisatorisch en communicatief ben je sterk

Wat bieden wij?

  • Flexibiliteit zowel in werkdagen als in uren; we zoeken iemand voor 24 uur per week, maar wil jij graag minder of juist meer uren maken zijn daar zeker mogelijkheden voor! 
  • Salaris conform cao kinderopvang, gebaseerd op relevante ervaring en opleidingsniveau

Zie jij het wel zitten om bij ons aan de slag te gaan? Wacht niet langer en laat je gegevens achter! 

Sollicitatie

Wil je een indruk van onze vestiging krijgen, kijk dan eens op www.sterrekinderopvang.nl/burgemeester of op onze Facebook pagina.