Vacature Pedagogisch Professional locatie Vrijmoet (16 tot 36 uur per week)

locatie Vrijmoet

Karton

Creatief kinderdagverblijf Vrijmoet is op zoek naar een creatief pedagogisch professional (16 tot 36 uur per week)

Bij creatieve kinderopvang Vrijmoet, mag elk kind zichzelf zijn en zijn unieke talenten ontdekken. Wij gaan uit van de eigen fantasie en beleving van het kind. Je vindt ons in de Breskensstraat (Reeshof). We laten ons inspireren door creativiteit en natuur en we werken met de VVE methode Startblokken. We gaan daarbij uit van de rijke mogelijkheden van elk kind en bieden ze daarvoor de ruimte. Letterlijk, want de indeling van de ruimtes nodigt de kinderen uit tot ontdekken, spelen, ontwikkelen en het stimuleert het maken van eigen keuzes. Pedagogisch professionals sturen niet in dit proces, maar zorgen voor een uitdagende, stimulerende omgeving. Ze sluiten aan op de belevingswereld van het kind.

In de werkwijze van ons pedagogisch handelen staat creativiteit centraal.

We bieden activiteiten aan die op de natuur gericht zijn, zoals spelen met natuurlijke materialen, lezen en zingen over de natuur. En natuurlijk spelen we veel buiten in onze grote tuin, het gehele jaar door.

We zoeken pedagogische kanjers die vanuit hun eigen creatieve manier van denken en handelen, kinderen kunnen begeleiden op hun pad. En ze daarbij helpen bij het ontdekken van hun talenten.

Ben jij deze creatieve duizendpoot en heb je minimaal een afgeronde, relevante Mbo-opleiding niveau 3 of 4? Ben je enthousiast en initiatiefrijk, kun je zelfstandig, maar ook in een groep je weg vinden en ben je flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken

 • Je biedt kinderen een veilige en uitdagende omgeving
 • Je bent creatief in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.
 • Je onderhoudt goed contact met ouders, je vertelt ze graag wat de kinderen hebben beleefd. Je gaat een goed gesprek met een ouder niet uit de weg.
 • Je kunt goed samenwerken in een team, overlegt en stelt je positief op bij het verdelen van taken.
 • Je bent flexibel inzetbaar

Profiel

 • Minimaal een MBO-diploma (niveau 3) voor het werken in de kinderopvang (Kijk voor kwalificatie-eisen op www.fcb.nl/kwalificatie-eis-voor-pedagogisch-medewerkers).
 • Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een sollicitant welke beschikt over een VVE diploma. 
 • Enthousiast, sociaal vaardig en empathisch vermogen.
 • Werken volgens het pedagogisch werkplan.
 • Meedenken in de ontwikkeling van kinderdagverblijf Vrijmoet
 • Man, vrouw, x, zwart, bruin, wit, lhbti+ en alle anderen die hier niet onder (willen) vallen: Wij vinden iedereen te gek en nodigen jou van harte uit om te solliciteren.

 Arbeidsvoorwaarden

Een contract voor 16-36 uur (in overleg te bepalen). Natuurlijk ontvang je een passend salaris conform CAO Kinderopvang gebaseerd op je relevante ervaring, aangevuld met een reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Daarnaast bieden we tal van trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Om het beste uit jezelf te kunnen halen krijg je coaching van een pedagogisch coach. We stimuleren een gezonde leefstijl, daarom bieden we je fiscaal voordeel wanneer je een fiets aanschaft.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lara Bominaar op 06-82438686 of l.bominaar@kinderstadtilburg.nl.

Interesse?

Je kunt op deze vacature solliciteren via onderstaande button.  
Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert.

Solliciteer direct