Wachtlijsten in de kinderopvang

Wachtlijsten Sterre Kinderopvang

Het is volop in het nieuws: er zijn lange wachtlijsten in de kinderopvang. Maar is dit ook zo bij de locaties van Sterre Kinderopvang?

Afhankelijk van de locatie

Wij hebben veel verschillende locaties verspreid over de verschillende wijken in Tilburg en Rijen. Op sommige locaties is er direct plek voor je kind, op andere locaties wordt gewerkt met een wachtlijst. Het kan voorkomen dat een kind dat al langer ingeschreven staat later een plaats krijgt. Dit is namelijk afhankelijk van de leeftijd, gewenste dagen, startdatum en groepsindeling. Over het algemeen geldt dat er sneller plek is voor kinderen die ouder zijn dan 1 jaar, dan voor baby's. Dit heeft met wet- en regelgeving te maken. Ben je zwanger? Dan raden we je altijd aan om je (ongeboren) baby zo snel mogelijk aan te melden.

Benieuwd of er plek is op de door jou gewenste locatie? Neem contact met ze op, de locatiedirecteur of planner vertelt je graag over de mogelijkheden.
 

Populaire dagen

Als een locatie wachtlijsten heeft, is dat vaak voor de dinsdag, donderdag en soms ook de maandag. Maakt het jou niet uit op welke dag je kind naar de opvang gaat? Dan raden we aan om ook eens te kijken naar woensdag en/of vrijdag. Dan is er vaak nog wel plek! Misschien kun je wel iets regelen met je werkgever en op andere dagen werken, zodat je toch terechtkunt bij de kinderopvang van jouw keuze. En wie weet is er een paar maanden later wel plek op je voorkeursdag(en).

Neem contact op

Benieuwd of er plaats is op de kinderopvang van jouw keuze? Neem contact met ze op:

Bekijk het locatieoverzicht